torsdag 12 maj 2011

Upp i sadeln igen.

Det har blivit ett uppehåll nu eftersom jag inte varit hemma utan spenderat tid hemma hos mina föräldrar, varit i Uppsala och firat valborg med vänner och massa annat roligt.

Under denna tid har det varit väldigt svårt att äta GI när ingen annan gör det, man äter vad som bjuds vill säga. Men nu är jag hemma i Falun igen och det är dags att ta tag i livet så från och med igår är vi tillbaka på GI-vägen.

Igår testade vi en ny korv från Scan med 95% kötthalt, en sort med jalapeño och en med paprika och chili, helt okej även om korv inte är min favorit. Till det blev det en vitlkålsallad som är kanongod till grillat bland annat men går även bra att ha till det mesta.

Ingredienser till vitkålsallad:
  • Strimlad vitkål
  • Gräddfil
  • Salladsdressing mix med vitlöksmak (det brukar stå bland kryddorna eller dressingarna, en liten grön påse i 3 pack).
Blanda gräddfilen och kryddmixen, häll i en bunke tillsammans med den strimlade vitkålen och blanda. Klart!

1 kommentar:

carin sa...

Kul att du uppdaterade. Nu har du en som följer din blogg frän Göteborg ? :-)